Odelių aliejaus ingredientai

Apžvalga

Kvapių aliejus naudojamas nagams ir odelių sričiai sušvelninti ir drėkinančiam produktui, kad jis nebūtų išdžiūvęs, plakamas ir sugadintas. Produktas paprastai pagamintas iš grynų aliejų su pridėtu kvapu. Jis gali būti parduodamas ir parduodamas mažmeninės prekybos parduotuvėse arba namuose. Žinant, kokie ingredientai yra aliejaus aliejuje, galite nuspręsti, ar prekės ženklo ar namų ruošinio mišinys yra geriausias jums.

Saulėgrąžų aliejus

Iš Helianthus annuus arba saulėgrąžų gautas sėklų aliejus daugelyje produktų naudojamas kaip kondicionierius. Tai odos kondicionavimo priemonė, kuri švelnina ir minkština odą. FDA tai patvirtino kaip lengvą ir saugią. Jame yra daugiau vitamino E nei kitų augalinių aliejų.

Jojobos aliejus

Jojobos aliejus yra gautas iš Simmondsia chinensis, arba jojoba, sėklų aliejus. Yra ir natūralių, ir sintetinių jojobų aliejų, kurie cheminės sudėties neatskiriami. Jojobos aliejus veikia kaip odos kondicionierius, kuris hidruoja ir drėkina. Kosmetikos ingredientų apžvalga, arba ekspertų grupės CIR, laikoma priimtina naudoti kosmetikoje. Pasak kosmetikos informacijos, jis yra sudarytas iš 97% vaško esterių ir labiau panašus į riebalus, nei kitų aliejų.

Vitaminas E

Vitaminas E yra antioksidantas, kuris kovoja su laisvųjų radikalų pakenkimu odai. Tai puikus odos kondicionierius ir padeda apsisaugoti nuo fotografavimo ar odos pažeidimų. Pasak Paula Begouno, ji labai veiksminga mažinant odos pažeidimų dažnumą ir sunkumą. Vitaminas E mažina odos patinimą, paraudimą, odos sustingimą ir raukšles.

Alyvuogių aliejus

Alyvuogių aliejus arba Olea europaea aliejus yra minkština aliejus. Jis minkština ir lygina odą ant paviršiaus, todėl ji tampa sveikesnė ir jaunesnė. Kai kurie tyrimai, pasak Paula Begouno, parodė, kad alyvuogių aliejus turi UVB apsaugą odai. Tai antioksidantas, todėl sumažins laisvųjų radikalų pažeidimą ant odos paviršiaus. Botaninis aliejus yra natūralus drėkiklis.

Saldžiųjų migdolų aliejus arba Prunus amygdalus dulcis aliejus yra įvairių asmens priežiūros produktų. CIR ekspertų grupė yra įvertinta kaip saugi kosmetikos reikmėms. Pagal “Cosmetics Info” tai yra odos paviršiaus tepalas, sukuriantis minkštą išvaizdą ir sklandų paviršių. Jis pagamintas iš aliejaus iš išdžiovintų mandlių sėklų branduolių.

Saldžiųjų migdolų aliejus